Agraïment per la campanya de recollida d’aliments

Escrit el 28/07/2021
Santuari Santa Eulàlia

Diumenge 25 de juliol hem tingut l’alegria de rebre la visita de la Mercè (treballadora social de la parròquia), que ha volgut compartir l’Eucaristia amb nosaltres i adreçar-nos unes paraules d’agraïment per l’aportació setmanal que fem en aliments i productes d’higiene, des de fa més d’un any, destinats a les famíiles més necessitades del barri.

La Mercè ha destacat que no s’ha tractat d’un ajut ocasional o puntual sinó de setmana rere setmana i, a més, amb una afinitat molt important, interessant-nos sempre pel que es necessitava, no aportant el que fos, sinó el que calia en cada moment.

Ens ha explicat que actualment atenen a 319 famílies, que representen unes 800 persones. A aquestes famílies se’ls hi dona un lot setmanal de productes bàsics, però també de productes frescos, del que es rep del banc d’aliments (fruita, verdura, peix, congelats…)

“Sempre la comunitat del Santuari ha estat solidària amb Càritas parroquial. Hem de recordar que amb les obres de teatre, el que es recollia anava destinat a Càritas. En aquest sentit podem donar gràcies també per la confiança dipositada en nosaltres. Molts de vosaltres hi col·laboreu indirecta o directament i sabeu la feinada que comporta tot això, i el benefici que és saber que hi ha tanta gent que ens recolza per darrere d’aquesta manera. Moltes gràcies”, ens deia.

Des del Santuari també volem agraïr la feina desinteressada i tan necessària que fan tots els voluntaris i voluntàries de Càritas parroquial. Un bon equip coordinat per la Mercè. Sabem que són hores i hores de feina. I a nosaltres ens alegra aportar el nostre “granet de sorra” setmanal.