Festa de Santa Eulàlia 2023

Escrit el 14/02/2023
Santuari Santa Eulàlia

Diumenge 12 al matí hem pogut celebrar la festa de la nostra patrona Santa Eulàlia.

Hem començat la festa amb la celebració de l’Eucaristia. Hem recordat que el nom de la santa significa “la ben parlada”. És molt important “parlar bé” però també cal actuar bé. És el que va fer Eulàlia: fou una noia valenta, que no dubtà en reclamar la llibertat pels cristians davant del governador Dacià. Això li va costar la vida.

Hem recordat que avui dia en molts llocs hi ha persecució religiosa i hi ha màrtirs. La nostra comunitat desitja promoure que les persones pensin bé, actuïn bé, i que puguin ser lliures i viure segons les seves creences i conviccions.

La coral santa Eulàlia, un any més, ha participat oferint-nos algunes cançons i embellint l’Eucaristia.

Com l’evangeli que hem llegit ha estat el de les noies prudents i les desasenyades, al final s’ha repartit un record a tota la comunitat, convidant a ser llum i resplendir ja aquí i per sempre.

Després hem pogut gaudir d’un concert a càrrec del Cor Nou. L’Anna i l’Immanuel es dediquen a evangelitzar a través de la música i de les cançons que composen. Els agraïm molt que hagin vingut a compartir la fe amb la seva música i pregària.

Hem acabat la festa amb un bon aperitiu.

Enguany la festa de Santa Eulàlia ha caigut en diumenge, per tant, podem dir que aquest és un any eulalienc.